Slide background

METALRING FÉMMEGMUNKÁLÁS

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Slide background

EGYEDI GYÁRTÁS

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Slide background

KAPACITÁS BŐVÍTÉS

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Slide background

LADUNGSTRAGER

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

ISMERJE MEG CÉGÜNKET

A Metalring Alkatrészgyártó és Kereskedelmi Kft. 2001 májusában alakult családi vállalkozásként, kezdetben kizárólag gépi forgácsolással történő fémmegmunkálási feladatok végzésére. A 35 éves szakmai tapasztalat biztos alapokat képezett cégünk indulásához.

Ring Joint

Mélyfúrás vezetékcsöveit és szerelvényeit összekötő karimák, az olaj és gáziparban használatos hüvelykméretű csatlakozókarimák tömítőgyűrűinek gyártása.

Egyedi gyártás

Egyedi gyártásunk magába foglalja az alapötlet kitalálásától a tervezésen, gyártáson keresztül egészen a végső felületkezelésig, legyen az akár festés, vagy galvanizálás.

Minőség

Vállalatunk a karimák és kötőelemek forgácsolása terén a megmunkálásra, nyomonkövetésre, vizsgálatra és megjelölésre minőségirányítási rendszert működtet.

Precíziós ipari Fémmegmunkálás

élelmiszeripar / járműipar / vegyipari gépalkatrészek / hadipari elemek / technológiai fejlesztések / startup /prototípus gyártás / és még sok egyéb terület

METALRING TERMÉKEK

MINŐSÉG

Termékeink jelentős része exportálásra kerül belföldi cégek közvetítésével, de számottevő részét hazai felhasználók számára gyártjuk. Mindig fontos volt számunkra partnereink minél magasabb színvonalú kiszolgálása.

KEDVEZŐ ÁR

2009 októberében megszereztük karimák és kötőelemek forgácsolására az EMI TÜV minőség irányítási rendszer működtetéséhez szükséges tanusítványt. Jó kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, így alapanyagainkat, mindig versenyképes áron biztosítani.

GYORSASÁG

Csapatunk szakképzett, rugalmas, minden feladatot hiánytalanul megoldó társaság, mely nem ismer lehetetlent, legyen szó új termékről, vagy akár egy felújításra szoruló alkatrészről. Célunk a technológia folyamatos fejlesztése.

Cégtörténet Bemutatkozó

Eleinte egy bérelt műhely állt rendelkezésünkre, melyet röviddel indulásunk után meg sikerült vásárolunk. 2002-ben megvásároltuk második csarnokunk, mely lehetővé tette gépparkunk folyamatos bővítését, mely azóta is évről évre kiegészül.
Jelenleg több mint 50 gép áll rendelkezésünkre, melyben nagy számban található CNC vezérlésű. Mivel megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartjuk, így szükségessé vált lakatos ipari részlegünk létrehozása, később fejlesztése. 2004-ben megvásároltuk első optikai lángvágónkat , majd plazmavágónkat. Jelenleg 3 csarnok, amely több mint 1500 m2 és kb 3000 m2 szabad terület áll rendelkezésünkre.

SZOLGÁLTATÁSOK TEVÉKENYSÉGEINK

Forgácsolás

Láng és Plazmavágás

Ladungstrager gyártás/fényezés

Célgépgyártás

Lakatos ipari tevékenységek

Karbantartás

KIEMELT PROFILUNK

Plazmavágás

85%

CNC marás

95%

Esztergálás

80%

Forgácsolás

90%
Csatlakozókarimák tömítőgyűrűinek gyártása

A gyártott gyűrűk méretei megegyeznek az ISO 2229-1973 és az ANSI STD B16 20 szerinti méretekkel, valamint a tömítőgyűrűk csereszabatosak az API 6A azonos jelű tömítőgyűrűivel. Az általunk gyártott tömítések bizonylatolása az MSZ.EN 10204.2.2. és az EN 10204-3.1.B szerint történik. A keménységméréssel ellenőrzött alapanyag műbizonylata az általunk kiadott minőségbizonyítvány csatolt része. Az adagszám minden egyes gyűrűn pontozott beütéssel, az anyagminőség, a gyűrű típusjele és a cégazonosító betűivel együtt jelölve van.

Egyedi gyártástechnológia
Minőségirányítás

METALRING TECHNOLÓGIA

Jövőképünk, értékteremtés


Minden az értékekkel kezdődik. Értékeink különböztetnek meg bennünket másoktól, ösztönöznek bennünket, illetve adnak erőt ahhoz, hogy céljainkat el tudjuk érni. Munkatársaink üzleti tevékenységünk legfontosabb alkotóelemei. Elkötelezetten keressük ezért a tehetségeket, folyamatosan fejlesztjük, és teljesítményközpontú gondolkodásra ösztönözzük munkatársainkat.

  • Hitelesség: hiszünk abban, hogy sikerünk záloga szilárd értékrendünk, tetteinket a tisztesség vezérli, nem a könnyebb, hanem a helyes utat járjuk.

  • Kiválóság: munkánkat a kiválóság iránti kitartó szenvedély hatja át.                                                     

Támogatás, szponzoráció


A Metalring Kft. társadalmi felelősségvállalása és vállalati fenntarthatósága vállalati kultúránk nélkülözhetetlen része. Ezek képezik üzleti döntéseink és hosszú távú beruházásaink alapját, biztosítják a tartós értékteremtést. Támogatási tevékenységünk is ezzel összhangban valósul meg.

  • Célunk az olyan programok és események támogatása, amelyek elsősorban a fiatalok munkaerőpiaci versenyképességéhez járulnak hozzá.
  • Figyelembe vesszük azt is, hogy a lehető legnagyobb közönséget érjenek el a támogatott rendezvények.                                             

Cégünk minőségpolitikája


Cégünk célja, hogy az előállított termékek illetve szolgáltatások területén a vevőink által elvárt követelményeket kifogástalan minőségben kielégítsük, ugyanakkor maradéktalanul vegyük figyelembe a termékekre, illetve a szervezet működésére vonatkozó jogi és egyéb szabályozókat.

  • Minőségpolitikánk középpontjában a VEVŐ áll, valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy vevőink igényeit maximálisan kielégítse. 

  • Társaságunk célja, hogy olyan minőségi terméket gyártó vállalkozás legyen, ami a vevői igények maradéktalan kielégítésére törekszik a gazdaságos termelés megvalósítása mellett, szem előtt tartva a hibamegelőzést.

Környezetünk megóvása


Évről évre teszünk működésünk káros hatásainak mérsékléséért és folyamatosan keressük a környezetkímélő megoldásokat. Erőfeszítéseinket elsősorban a hatékony energiafelhasználásra, a papírfogyasztás mérséklésére koncentráljuk. A működéshez kapcsolódó környezetvédelmi tevékenységeink az alábbi területekre terjednek ki

  • A környezetkímélő anyagok használatánál a felhasználás mérséklésére helyezzük a hangsúlyt. Célunk az energiafogyasztás mérséklése, amelyet a világítás és hűtés-fűtés folyamatos korszerűsítése segít. Ahol a gazdaságossági szempontok is lehetővé teszik, használjuk a megújuló energiaforrásokat.

  • A gyártási folyamatok során keletkező hulladék csökkentése mellett bővítjük a szelektív gyűjtés lehetőségét is. 

HíREK INFORMÁCIÓK

Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2020-03421

Kedvezményezett neve:

...

Metalring Kft.
6400 Kiskunhalas, Szilády Áron utca

...

Napelemes rendszer telepítése a Metalring Kft-nél

...

Újabb megrendelés és gyártás a Mercedes Benz kecskeméti gyárának. A tároló elemek a

...

A zsanai telephelyünkön új korszerű LED-es backlight világítású reklámtáblákat

...

Beüzemeltük új Metron fényező és szárító kabinunkat, így ezentúl gyorsabban és jobb

...

ÜGYFELEINK PARTNEREINK

KAPCSOLAT LEVÉLKÜLDÉS

METALRING KFT. székhely

6400 Kiskunhalas, Szilády Á. u. 40. 

METALRING KFT. telephely

6411 Zsana V. ker. 66.

METALRING KFT. fióktelephely M-Technologies Group

Mercedes-Benz Hungary Kft. Kecskemét

Email küldés

metalring@t-online.hu

Tel.: +36 30 3383 949

Tel.: +36 30 747 0088  Fax: +36 77 420 523

Sticky Top / Bottom Banners

© 2018 Metalring Kft. created: neoarted